Over ons

SENSICO bvba is opgericht met als doel een positieve bijdrage te leveren aan het grote energievraagstuk. Vanuit de bekommernis voor de toekomst, de klimaatsproblematiek en de stijgende energieprijzen, kiezen wij bewust voor rationeel energieverbruik en een duurzame opwekking van elektriciteit.

SENSICO bvba kan persoonlijk advies geven in verband met uw energieverbruik in uw woning. SENSICO bvba voert energie-audits voor bestaande woningen uit en heeft hiervoor een erkenning door de Vlaamse overheid als energiedeskundige. Tevens voeren wij isolatiewerken van daken en gevels uit.
SENSICO bvba plaatst PV-zonnepanelen voor elektriciteitsopwekking. Wij adviseren u en begeleiden u in de keuze van uw PV-zonne-installatie van ontwerp tot inwerkingstelling.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van zonne-energie en andere hernieuwbare energiebronnen nauw op de voet en zijn steeds op zoek naar innovatieve technieken omtrent duurzaam energiegebruik en -productie om u de beste techniek en kwaliteit te kunnen aanbieden.

Wij willen voor u als klant een betrouwbare partner zijn en u een volledige service garanderen vanaf het ontwerp en de planning tot en met de uitvoering en de opvolging van uw project op maat.

David Van Der Velde
Bedrijfsleider SENSICO bvba

BTW BE 0898 205 944
Registratienummer BE 898 205 944/06.16.1.0

Liggingsplan